Fredag, 16. maj 2014 - af Af Helle Skram de Fries

Prins Joachim skubbede Felix over målstregen

Prins Felix har et godt greb om rettet, mens hans far, prins Joachim, og vennen Oscar Davdisen skubber på livet løs.
Prins Felix har et godt greb om rettet, mens hans far, prins Joachim, og vennen Oscar Davdisen skubber på livet løs.
Foto: Niels Henrik Dam/BILLED-BLADET
Prins Felix gjorde flot figur til sæbekasseløbet ved Classic Race Aarhus.

Selvom både prins Joachim og vennen Oscar Siesbye Davidsen lagde alle kræfter i, lykkedes det dem ikke at få skubbet prins Felix først over målstregen. Som optakt til Classic Race Aarhus var der i dag sæbekasseløb, og her deltog prins Felix, mens prins Joachim selv skal køre  i weekenden for Cortina Racing.

Med hjelm og knæbeskyttere var de to voksne herrer klar til at lægge alle kræfter i for at få prins Felix først i mål.

- Jeg håber, jeg vinder, lød det fra en kampklar Felix, der inden starten proklamerede, at han var tilfreds med den bil, han havde fået tildelt ved en lodtrækning. Men prins Felix’ hold blev slået af Deloitte. Alligvel blev der dog en fin pokal til Felix. Hans sæbekassebil vandt nemlig prisen som den flotteste bil.

Prins Joacim, der elsker race, synes, det var hårdt at være på sæbekasseholdet, selv om tempoet er noget anderledes, end det han selv skulle køre i senere.

- Det ER virkelig hårdt. Bilen vejer en del, og hvert kilo tæller, så jeg er faktisk glad for, det var Felix og ikke Nicolai, der skulle skubbes, fortalte en lettere forpustet, men meget glad prins Joachim til BILLED-BLADET efter løbet. - Det var sjovt, konsterede prinsen med et stort smil – og slukkede tørsten efter det hårde løb med en kæmpe slurk vand.

Resten af weekenden står i racerkørslens tegn for prinsen. I 2013 vandt hans hold Cortina Racing Danmarksmesterskabet med prins Joachim, mens Oscar Siesbye fik bronze. Udover DM deltager Cortina Race også i de to byløb ”Classic Race Aarhus”, der afvikles denne weekend i Mindeparken , og ”Copenhagen Historic Grand Prix”,  der afvikles 2.-3. August på Bellahøj. Disse løb tæller ikke med i Danmarksmesterskabet, men prins Joachim deltager hvert år i dem begge.

Og prinsen er tydeligvis i sit es, når han trækker i køredragten. Til denne weekends begivenhed i det jyske er der solgt 27.000 billeter på forhånd.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden