31. jul. 2015
Af Lene Skriver Bak

Prins Joachim spillede bil-kort i Go’morgen Danmark

Prins Joachim sammen med sine holdkammerater, Martin Berner og Oscar Davidsen Siesbye.
Prins Joachim sammen med sine holdkammerater, Martin Berner og Oscar Davidsen Siesbye, til Classic Car Race i Aarhus tidligere på året.
Martin Høien / BILLED-BLADET
Prins Joachim og hans holdkammerater fra Team Cortina Racing gæstede fredag "Go’morgen Danmark", hvor det ud over racerløbssnak blev til et slag bil-kort.

Inden det i weekenden går løs til Copenhagen Historic Grand Prix for prins Joachim og hans holdkammerater på Team Cortina Racing, Oscar Davidsen Siesbye og Martin Berner, gæstede de tre "Go’morgen Danmark".

Her stod Mikkel Beha Erichsen klar til en snak om racerløb og biler, hvor det blandt andet kom frem, at prins Joachim kører med rettet i højre side – som man bør, fordi det er en engelsk bil, som prinsen pointerede.

Efter en pause var det tid til et slag bil-kort – spillet, hvor hvert kort er en bil, der så har særlige specifikationer som topfart, tid fra 0-100 km/t og cylindre, som det var i dette tilfælde.

Bil-kort med prins Joachim og de øvrige deltageres egne biler

Det særlige ved "Go’morgen Danmark"s bil-kort var, at det var biler, som de tre deltagere selv har ejet, der skulle dystes med.

Dermed sad prins Joachim blandt andet med en Citröen Berlingo, som er en bil, prinsen, til stor overraskelse for Mikkel Beha Erichsen, faktisk har ejet hele to udgaver af.

"Go’morgen Danmark" delte i forbindelse med prins Joachims besøg et billede på programmets instagram-konto af de tre konkurrenter midt i spillet.

BILLED-BLADET har fået lov til at bringe billedet.

Et billede slået op af Go' morgen & Go' aften Danmark (@gotv2dk) den

30. Jul 2015 kl. 11:13 PDT

Læs mere om: