24. nov. 2013
Af af Henrik Salling

Prins Joachim til koncert med sine ældste sønner

Prins Joachim, prins Nikolai og prins Felix.
Prins Joachim, prins Nikolai og prins Felix.
Jeppe Michael Jensen/BILLED-BLADET
Prins Joachim havde en fed aften sammen med prins Nikolai og prins Felix, da de forleden var alene sammen til korkoncert.

Der var tale om en stor fejring, da Det Danske Drengekor for nylig kunne fejre sin 70-års fødselsdag. Og med en stor koncert på Gentofte Rådhus fejrede koret sig selv og fremviste for publikum, hvorfor koret er noget helt specielt.

Prins Joachim har i mange år været protektor for kort og var derfor inviteret til den store aften. Og prinsen havde ikke i sinde at opleve koncerten alene.

Med sig havde han nemlig sine to ældste sønner, Nikolai og Felix, som er jævnaldrende med medlemmerne af koret og trioen så ud til at hygge sig gevaldigt, da de blev præsenteret for en perlerække af korværker.

Købe cd med hjem

De tre prinser blev modtaget af Gentoftes borgmester, Hans Toft, som havde god grund til at smile. Ikke kun på grund af det royale besøg, men også fordi han om torsdagen havde sikret sig selv fire år mere i borgmesterstolen.

Efter koncerten, som varede et par timer, gik turen igen hjemad. Inden afgang havde prinserne modtaget nogle cd'er med korets musik, så aftenen kunne genhøres derhjemme.

Læs mere om: