7. nov. 2017
Af af Henrik Salling

Prins Joachim uddelte priser

Prins Joachim
Prins Joachim
Foto: Martin Høien
Årets CSR-priser blev uddelt af prins Joachim, og Dansk Industri dannede rammen om prisfesten.

Prins Joachim gik på scenen i Dansk Industris hovedkvarter på Rådhuspladsen i København for at uddele årets CSR People Prize.

Særlig indsats

Priserne gik til to forskellige virksomheder, som i løbet af året har gjort en særlig indsats for at skabe muligheder for udsatte og andre mennesker med særlige udfordringer.

I sin tale takkede prinsen de mange virksomheder for at have gjort en særlig indsats, som også giver inspiration for andre virksomheder.

Vigtigt med inklusion

Mere end 100 virksomheder var med i opløbet. Men kun to virksomheder kunne altså vinde.

Vinderen for virksomheder under 100 ansatte blev Trinity Hotel og Konference Center i Fredericia, som blandt andet har fokus på at inkludere ansatte med autisme.

Vinderen for virksomheder over 100 ansatte blev rengøringsvirksomheden Elite Miljø fra Ikast, som har gjort en særlig indsats for at få mennesker på overførselsindkomst i fast arbejde.

Hilste på vinderne

Efter prisuddelingen fik prins Joachim lejlighed til at hilse på vinderne og til at høre meget mere om virksomhedernes prisværdige tiltag.

https://imgix.billedbladet.dk/_mho6152_2.jpg
Formand for juryen, Mette Rønnau, formand for VFSA, Flemming Bendt, Annette Vindstrup fra Elite Miljø, prins Joachim og Stig Schurmann Hansen fra Trinity.
Foto: Martin Høien

Læs mere om: