11. mar. 2021
Af Trine Larsen

Prins Joachim vender tilbage

Prins Joachim
Prins Joachim
Foto: Mikael Rieck
For prins Joachim bliver dagen i morgen særlig specielt. Dér skal prins Joachim nemlig underholde familien Danmark i bedste sendetid med noget så ophidsende som historie-fortælling på DR1 kl.20 - og har man ikke tidligere set udsendelserne "Prins Joachim fortæller", så er det nu en god chance. Det er klasse tv.

I morgen aften kl.20 er det prins Joachim, der på DR1 kl.20 står for underholdningen af familien Danmark.

Det sker i udsendelses-rækken, "Prins Joachim fortæller", hvor prins Joachim i seks programmer fortæller danskernes historie med nedslag i forskellige tematikker bl.a. demokrati, skole, tro og .

Hvis man tidligere hat tabt interessen for historie og synes, livet er for kort til sådanne fortællinger om, hvor vi kommer fra, hvad der har skabt det samfund vi lever i osv, så er chancen for at få uvurderlig viden, der nu.

For prins Joachim er en gudsbenåedet fortæller og tv-vært og da programmerne, som tidligere har været vist på DRK, blev vist i efteråret 2019, blev programmerne rost til skyerne af seerne, der ikke mindst var begejstrede for prins Joachims måde at formidle historien på.

Forud for premieren på udsendelserne, hvor prins Joachim blev den første kongelige tv-vært nogensinde, var prins Joachim også tydelig nervøs.

- Jeg har nerver på idag, skrev Prinsen på Kongehusets Instagram forud for første visning af programmet.

Men prinsen havde ikke behøvet være nervøs, for både formidlingen af Danmarks historie og måden prinsen optrådte som vært, var opsigtsvækkende og gav genlyd overalt. Dét kan alle så opleve igen i morgen.

De seks udsendelser med "Prins Joachim fortæller" begynder fredag 12. maets kl.20.00 - hvor prinsen bl.a. graver efter guld på Bornholm.

Læs mere om: