Prins Nikolai er glad: Jeg kom ind på drømmestudiet

Foto: Krestine Havemann
Efter sommeren starter prins Nikolai på Copenhagen Business School.

Prins Nikolai var en af de 89.000 unge, som natten til fredag fik besked på, om de er kommet ind på deres drømmestudie.

Og Nikolai kunne heldigvis ånde lettet op, da han åbnede sin e-boks. 65.700 fik nemlig et positivt svar, og prinsen var en af dem.

Omkring den 1. september starter han derfor sin uddannelse på CBS (Copenhagen Business School).

Det bekræfter grevinde Alexandras sekretær Helle von Wildenrath Løvgren og kongehusets kommunkationsafdeling overfor BILLED-BLADET.

 

 

God platform

- Jeg er meget glad for at være kommet ind på studiet Business Administration and Service Management på Copenhagen Business School på Frederiksberg. Det er en god platform, hvis man skal videre i forretningslivet, fortæller prinsen, som tidligere på året startede en uddannelse som sergent, men som kort tid efter starten sprang fra.

Uddannelsen på CBS tager i første omgang tre år. Der er endnu ikke taget stilling til, om Nikolai vil fortsætte yderligere to år for at få en master-grad.

Uddannelsesønsket falder godt i tråd med prinsens interesser, og han har allerede ”varmet” lidt op i forhold til uddannelsen, som i øvrigt kommer til at foregå på engelsk.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

- Uddannelsen er på engelsk, hvilket jeg også er glad for, fordi det giver en bred vifte af muligheder.

Tidligere på året begyndte han et trainee-forløb hos rigmanden Mikael Goldschmidt. I den periode har han blandt andet fået mulighed for at beskæftige sig med investering og jura. Prins Nikolai skal være hos Goldschmidt til efter sommeren og umiddelbart herefter sætte sig på skolebænken.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden