Prins Nikolai flytter fra Danmark: Se hvorhen

Prins Nikolai

Prins Nikolai

Foto: Hanne Juul
Om et par måneder flytter prins Nikolai til Paris. Prinsen flytter til den franske hovedstad for at studere, og kommer dermed også tættere på sin far, prins Joachim, som i forvejen bor og arbejder i Paris.

Prins Nikolai flytter fra Danmark. Når sommerferien er slut, begynder prins Nikolai nemlig at studere i den franske hovedstad Paris, og derfor flytter prinsen til Frankrig.

Det bekræfter hans mor, grevinde Alexandra af Frederiksborg overfor BILLED-BLADET.

Prins Nikolai læser lige nu på CBS, Copenhagen Business School, men ét af semestrene på studiet har prinsen ønsket skulle foregå i udlandet. Prins Nikolai læser Business Administration and Service Management og skulle sidste år have været til sin mor, grevinde Alexandras hjemby, Hong Kong, for at læse et semester. Men på grund af Corona-pandemien kom prinsen ikke afsted og derfor har han nu valgt et semester i Paris.

Selvom Hong Kong, som prins Nikolai kender særdeles godt, havde været en spændende udfordring, så bliver opholdet i Paris også en oplevelse. Dels er prins Nikolai tættere på de store modehuse, som ofte booker prinsen som model, og dels bor prins Nikolais far, prins Joachim i byen sammen med prinsesse Marie og prinsens mindre halvsøskende, prins Henrik og prinsesse Athena.

Prins Nikolais kæreste, Benedikte Thoustrup, 22, der også studerer på CBS og i øvrigt har succes med en webshop med silkebånd, der kan krølle hår, Béné Soie, har tidligere læst i Paris, så måske tager hun endnu et semester i den franske hovedstad, når også Nikolai flytter derned.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

I hvert fald bliver skiftet til studier i Paris, et nyt eventyr for prins Nikolai, som dermed også kommer endnu tættere på sin familie dér, mens han må undvære sin mor, grevinde Alexandra og lillebror prins Felix, som samtidig begynder i militæret på en løjtnant uddannelse i Slagelse.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden