28. aug. 2021
Af af

Prins Nikolai fylder 22 år: Sådan fejrer han fødselsdagen

Et flot nyt portræt af prins Nikolai offentliggjort i anledning af hans 22-års fødselsdag lørdag. Billedet er taget på Refshaleøen i Københavns Havn. 
Et flot nyt portræt af prins Nikolai offentliggjort i anledning af hans 22-års fødselsdag lørdag. Billedet er taget på Refshaleøen i Københavns Havn.
Foto: Steen Brogaard
Prins Nikolai fejrer lørdag sin 22-års fødselsdag på hyggelig vis hjemme i Danmark.

Lørdag er en stor og festlig dag i den danske kongelige familie, når dronning Margrethes ældste barnebarn, prins Nikolai, fylder 22 år.

Fødselsdagen bliver fejret i Danmark, selv om prins Nikolai så småt er ved at pakke til et semester i Paris, hvor han skal studere som led i sin uddannelse på CBS (Copenhagen Business School).

Med familie og venner

Prins Nikolai fejrer fødselsdag med familie og venner, og dermed kan han benytte lejligheden til også at sige ordentligt farvel og på gensyn.

Kæresten Benedikte Thoustrup, der flytter med til Paris, bliver sikkert også en del af fødselsdagsfejringen, ligesom Nikolais mor, grevinde Alexandra, også vil benytte dagen til at fejre sin søn.

Aktiv dag

Til SE og HØR har grevinde Alexandras pr-rådgiver, Helle von Wildenrath Løvgren, tidligere på ugen fortalt lidt flere detaljer om, hvad prins Nikolai laver på sin store dag.

- Prinsen skal dyrke sport i løbet af dagen. Alt afhængig af vejret bliver det fodbold eller tennis og eller skal han have en afslappet middag med familie og nære venner om aftenen, lød det fra hende til bladet.

Tæt på far

Når prins Nikolai flytter til Paris kommer han også tættere på sin far, prins Joachim, der bor i Frankrigs hovedstad sammen med sin familie, prinsesse Marie og børnene prins Henrik og prinsesse Athena.

Det giver dermed prins Nikolai mulighed for at tilbringe kvalitetstid med sin far og familien, når studierne tillader det – ligesom alt tyder på, at prins Nikolai også benytter sine gode forbindelser til modebranchen, mens han alligevel er i byen.

Prins Nikolai, der bor i egen lejlighed midt i København, beholder lejligheden, idet han efter planen kun skal læse et enkelt semester i Paris.

Læs mere om: