6. feb. 2019
Af Lene Skriver Bak

Prins Nikolai i top på udenlandsk liste

Prins Nikolai.
Prins Nikolai.
Foto: Krestine Havemann
Prins Nikolai er i top tre på Tatler Magazines nye liste over de mest eftertragtede ungkarle.

19-årige prins Nikolai er blandt seks unge mænd, der er på listen over de mest eftertragtede ungkarle i det hæderkronede Tatler Magazine.

Den danske prins er nævnt som nummer tre på den britiske liste.

"Prins Nikolais farmor er dronning Margrethe, og jarlen af Wessex (prins Edward, red.) er hans fadder," forklarer Tatler om prins Nikolai og fortsætter:

"Ved siden af det blå blod i hans årer, har hans olivenhud og grønne øjne givet ham meget ros for modelarbejde. Han er i stald hos Scoop Models og har gået på catwalken for Burberry under London Fashion Week i februar 2018 og åbnede derefter Kim Jones' første Dior-show sidste juni."

Udover danske prins Nikolai er der en anden eftertragtet ungkarl med danske aner på listen.

Nummer seks er nemlig 20-årige prins Konstantin-Alexios, der er ældste søn af kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal og dermed dronning Anne-Maries barnebarn.

På listen finder man også 24-årige Louis Spencer, med titlen Viscount Althorp, der er søn af jarlen af Spencer og dermed prinsesse Dianas nevø.

Han har følgeskab af 27-årige prins Mateen af Brunei, den 30-årige Robert Sommerset, som er markis af Worcester og 19-årige Charles Manners, der er markis af Granby.

Læs mere om: