Onsdag, 13. april 2022 - af Ulrik Ulriksen

Prins Nikolai jubler over kæresten: Kæmpe succes på kort tid

Prins Nikolai

Prins Nikolai

Foto: Hanne Juul
For prins Nikolai er der gang i mange spændende projekter. Samtidig kan han glæde sig over sin kærestes store projekt, der på kort tid er blevet en stor succes.

For prins Nikolai er der gang i rigtig meget spændende i denne tid.

Nikolai har blandt andet gang i en flot modelkarriere, og så er han også optaget af at forsøge at få sin lækre københavnerlejlighed solgt.

Prins Nikolai glæder sig over Benediktes projekt

Prinsen flyttede hjem fra et studieophold i Paris i Frankrig i slutning januar i år. Her boede også hans kæreste Benedikte Thoustrup.

Nikolai kan midt i alt muligt andet godt glæde sig over, at Benedikte med sit eget store projekt, hårbåndsfirmaet Béné Soie, har ret stor succes.

Succes på kort tid

Benedikte gik i gang med firmaet for et år siden, og allerede nu kan hun præsentere et overskud på over 100.000 kr., hvilket Se og Hør for nylig skrev om.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Mødtes på Herlufsholm

Prins Nikolai og Benedikte Thoustrup faldt for hinanden, mens de var elever i gymnasiet på Herlufsholm Kostskole, hvorfra begge blev studenter i 2018.

Benedikte Thoustrup

Benedikte Thoustrup

Foto: Hanne Juul

Nu læser de sammen på Copenhagen Business School, og så er Benedikte ligesom Nikolai også begyndt med at arbejde som model.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden