Torsdag, 19. marts 2020 - af Trine Larsen

Prins Nikolai må droppe modeljob

Prins Nikolai
Foto: Steen Brogaard
Prins Nikolai, der ellers læser på Copenhagen Business School, er ligesom alle andre, også sin bror prins Felix, sendt hjem, fordi skolen er lukket. Men prinsen er nu også tvunget til, at droppe andre aktiviteter grundet corona-smittefaren.

Prins Nikolai er ved siden af sine studier også en international anerkendt og benyttet model, som kun laver store kampagner og går ved de helt store modeshow.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men prinsen må lige for tiden droppe al den aktivitet, for mange lande har ligesom Danmark, indført ud-og indrejse forbud for at stoppe corona-smittefaren, ligesom mange brancher, bl.a mode-og modelbranchen nærmest ikke opererer i øjeblikket. 

For farligt at rejse ud

Prins Nikolai er tilknyttet Scoop Models i København, og her fortæller prins Nikolais agenter, Bente og Jesper Lundquist, at prins Nikolai naturligvis ikke arbejder og da prinsen alligevel kun påtager sig helt specielle opgaver, er bookinger på prinsens medvirken i modeshows og til fotograferinger, sat i bero og udskudt, indtil situationen i verden normaliseres.

- Vi har heldigvis ingen modeller, som er corona-smittede eller i karantæne, oplyser Bente Lundquist, fra Scoop Models. 

Indtil det igen bliver forsvarligt at arbejde, har prins Nikolai så tid til at indrette den nye lejlighed nær Søerne i København, som prinsen for nylig har investret nogle af sine model-penge i.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden