8. apr. 2015
Af af Ulrik Ulriksen

Prins Nikolai og prins Felix fik de unge piger til at hvine

Prins Joachim og prinsesse Marie i selskab med prins Nikolai og prins Felix.
Prins Joachim og prinsesse Marie i selskab med prins Nikolai og prins Felix.
Hanne Juul / BILLED-BLADET
Der blev hvinet blandt de helt unge piger, da prins Nikolai og prins Felix i selskab med prins Joachim og prinsesse Marie ankom til Musikhuset Aarhus.

Det var noget af en overraskelse for de fleste, at prins Joachim og prinsesse Marie havde prins Nikolai, 15 år, og prins Felix, 12 år, med sig til TV2’s store festaften i anledning af dronning Margrethes 75 års fødselsdag.

Ved den royale ankomst til Musikhuset havde de fleste tilskuere regnet med, at Joachim og Marie ville komme uden børn, så det var lidt af et hit, da Nikolai og Felix steg ud af samme bil som deres far og hans prinsesse Marie.

Flotte fyre

– Nøøj, hvor er de et par pæne fyre, lød det fra en teenagepige med fuld fokus på de to unge prinser, der går i henholdsvis 10. og 6. klasse.

Godt så de to brødre bestemt også ud i deres knivskarpe jakkesæt og med håret sat lækkert. Nikolai og Felix tog det hele i stiv arm, og så faktisk ud til at nyde den fine opmærksomhed, de fik. Prins Felix støttede sig til prinsesse Marie, som holdt hans hånd på vej ind i Musikhuset.

Joachim og Nikolai gik lidt foran. Det var et særdeles flot kongeligt firkløver, som var med til at gøre ankomstseancen ved den røde løber til en fornem oplevelse. Også drengenes mor grevinde Alexandra og hendes mand Martin Jørgensen deltog i den store festaften. Alexandra og Martin ankom til Musikhuset et kvarter før Joachim, Marie, Nikolai og Felix.

Læs mere om: