29. dec. 2015
Af Henrik Salling

Prins Nikolai og prins Felix til nytårsfest

Prinsesse Marie, prins Felix, prins Nikolai og prins Joachim.
Prinsesse Marie, prins Felix, prins Nikolai og prins Joachim.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Når prinserne Nikolai og Felix skal fejre begyndelsen på 2016, bliver det i selskab med prins Joachim og prinsesse Marie.

Uanset hvor prins Joachim og prinsesse Marie vælger at holde nytårsfest i år, kan de være helt sikre på, at Joachims to ældste drenge nok skal bidrage til en god nytårsaften.

SE VIDEOEN: Året i kongehuset

I år var det nemlig nødvendigt at holde både før-jul og efter-jul med Marie og Joachim, fordi Nikolai og Felix fejrede selve juleaften sammen med deres mor, grevinde Alexandra.

Men nytårsaften i år bliver i selskab med Marie, Joachim og de to små halvsøskende, Henrik og Athena. Det er Joachim og Maries første nytårsaften i det nye hus i Klampenborg nord for København, så måske samler de vennerne til den store fest der.

Uanset hvor festen bliver holdt, skal de to prinser helt sikkert trække i smoking. Det er der for vane at dukke op i, når man fejrer årets komme i de kongelige kredse. Og de to prinser har jo før vist sig særdeles flotte i netop smoking, da dronningen fyldte 75 år og blev fejret med en festforestilling i musikhuset i Aarhus.

SE BILLEDERNE: Sådan sad de kongelige lokker i 2015

GALLERI: Kongelige frisurer 2015

Læs mere om: