13. sep. 2021
Af Trine Larsen

Prins Nikolai sælger sin lejlighed

Prins Nikolai
Prins Nikolai
Foto: Hanne Juul
Efter kun halvandet år som ejer har prins Nikolai sat sin lejlighed i København til salg.

Prins Nikolai, prins Joachim og grevinde Alexandras ældste søn, siger inden længe farvel til Danmark for at fortsætte sine studier i Paris.

Men prinsen siger også farvel til den lejlighed, som har dannet rammen om hans liv det sidste halvandet år.

Prins Nikolai har nemlig sat sin københavner-lejlighed til salg.

Det skriver boligsiden Boliga, og at lejligheden er sat til salg, bekræfter også Helle Von Wildenrath Løvgreen, der er prinsens mor, grevinde Alexandras presse- og kommunikationsrådgiver.

- Ja, det er korrekt, at prins Nikolai har sat sin lejlighed til salg. Nu, hvor prinsen står for at skulle til Paris, synes han, det var den rigtige timing, siger presserådgiveren, som årsag til prinsen beslutning.

- Prinsen tager stilling til, hvor han vil bo, når studierne i Paris er færdige, siger Helle Von Wilkenrath Løvgreen, som samtidig understreger, at der ikke er noget ændret i forhold til den oprindelig plan om Nikolais planlagte semester i Paris.

Ifølge Boliga er prinsens lejlighed på 70 kvadratmeter fordelt på tre etager med egen tagterasse. Da prinsen købte lejligheden tæt på søerne i København i januar 2020 betalte han 4,1 millioner. Nu er lejligheden sat til salg for 5,5 millioner kroner.

En ganske pæn prisstigning, hvis det lykkes prinsen at sælge til den udbudte pris.

Læs mere om: