Prins Nikolai vil læse videre: Dét skal han nu

Prins Nikolai

Prins Nikolai

Foto: Krestine Havemann
Prins Nikolai har søgt ind på Copenhagen Business School (CBS) og afventer nu svar på, om han er kommet ind. Det bekræfter kongehuset.

Prins Nikolai, 19, skal efter sommerferien begynde på en videregående uddannelse. Dét bekræfter kongehuset overfor BILLED-BLADET. Men først om godt en uge, den 26. juli, får prinsen og alle andre ansøgere svar på, om de er kommet ind på den uddannelse, som de har søgt ind på.

Trainee hos stort investeringsfirma

Kongehuset kan ikke bekræfte, hvilken specifik uddannelse prinsen har valgt på CBS.

- Vi kan bekræfte, at prins Nikolai har søgt ind på en videregående uddannelse, men hvilken uddannelsesretning, ønsker vi ikke kommentere. Det er privat, lyder det fra kongehusets kommunikationsafdeling.

Prins Nikolais ønske om at læse videre og beskæftige sig med ledelse, økonomi og jura, ligger fint i tråd med hans arbejde hos M. Goldschmidt Holding på Grønningen i København, hvor prinsen arbejder som trainee.

Firmaet er et af Danmarks bedst konsoliderede og førende indenfor investering i ejendomme, virksomheder og værdipapirer og har mere end 2000 ansatte.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Eftertragtet model hos Scoop Models

Samtidig med jobbet som trainee er prins Nikolai også blevet en efterspurgt model hos Scoop Models, hvor prinsen, selvom han er meget eftertragtet, kun arbejder for helt store prestigefyldte brands som f.eks Dior. 

Prins Nikolai er som dronningens ældste barnebarn i arverækkefølgen til den danske trone, men da han ikke får apanage, skal han tjene sine penge selv og er allerede godt i gang.

Efter sommerferien håber prinsen at få mulighed for på CBS at gøre sig endnu dygtigere via en tre-årig uddannelse, sammen med 240 andre studerende, men det endelig svar på dét må prins Nikolai vente med at få til næste fredag, hvor svaret på hans ansøgning kommer.

Droppede ud af Hærens Sergentskole

Prinsen, der blev student fra Herlufsholm sidste år, nåede at begynde på Hærens Sergentskole i Varde efter en hård optagelsesprøve, men efter to måneder besluttede prinsen, at den vej og uddannelse ikke var noget for ham.

Nu har prins Nikolai, der 28. august fylder 20 år, så besluttet sig for, hvilken videregående uddannelse, han vil kaste sig over, hvis det lykkes at komme gennem nåleøjet.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden