27. nov. 2020
Af Trine Larsen

Prinsesse Alexandra afslører: Jeg havde et anstrengt forhold til min far

Prinsesse Alexandra af Berleburg
Foto: Jesper Sunesen
Prinsesse Alexandra af Berleburg var ikke ligeså tæt og fortrolig med sin far, afdøde prins Richard,som hendes storebror, prins Gustav og lillesøster, prinsesse Nathalie, var. Det fortæller prinsessen i et stort fødselsdags-interview til BILLED-BLADET

Som førstefødte datter kunne man tro, at prinsesse Alexandra var "fars pige", men årelange gnidninger i familien efter at prinessen var blevet voksen og gift, gjorde prinsessens forhold til sin far anstrengt.

Det fortæller prinsessen om i denne uges nummer af BILLED-BLADET, som i anledning af prinsessens 50 års fødselsdag har været på besøg på Egeskov Slot, hvor Alexandra bor med sin mand, grev Michael Ahlefeldt Laurvig-Bille.

- Min far og jeg havde i flere år et anstrengt forhold. Han havde min søster Nathalie som yndlingsdatter, og min bror, Gustav, som sin absolutte favorit. Så jeg var på ingen måde "fars pige", fortæller prinsesse Alexandra ærligt i interviewet med BILLED-BLADET.

I det store 50-års interview med prnsesse Alexandra kan du også kan læse, hvordan hun og hendes far, prins Richard, heldigvis nåede at finde hinanden og få et virkelig godt forhold, inden prins Richard pludselig døde 13. marts 2017.

Læs hele det store interview med prinsessen og se de dejlige billeder af den forelskede og lykkelige prinsesse og hendes mand, grev Michael Ahlefeldt Laurvig-Bille, i BILLED-BLADET.

Læs mere om: