20. maj. 2020
Af Marianne Singer

Prinsesse Alexandra og greve Michael: Derfor er vores ægteskab så lykkeligt

Greve Michael og prinsesse Alexandra foran Egeskov Slot. 
Greve Michael og prinsesse Alexandra foran Egeskov Slot.
Foto: Jesper Sunesen
For prinsesse Alexandra og greve Michael er der ikke nogen tvivl om, hvorfor deres ægteskab fungerer så godt, fortæller de i et nyt interview med BILLED-BLADET.

De har begge været gift før, men har nu fundet lykken ved hinandens side i en moden alder.

Prinsesse Alexandra og greve Michael blev gift i Svendborg for et år siden og er stadig stormende forelsket i hinanden.

https://imgix.billedbladet.dk/20190518_mho3205.jpg
Prinsesse Alexandra og greve Michael ved deres bryllup den 18. maj sidste år.
Foto: Martin Høien

Forelskelsen bliver ved

Og parret kan selv se flere grunde til, at deres ægteskab fungerer så ekstraordinært godt, fortæller de, da BILLED-BLADET besøger dem på Egeskov Slot på Fyn.

– Det går jo fantastisk. Altså der sker jo nogle ting ude i verden, men lad os tage det nære først. Det er fantastisk at have fundet kærligheden. Det er fantastisk i en moden alder at kunne få lov til at være 19-20 år igen og mærke denne her forelskelse. Og mærke, at den får lov at blive ved, fordi vi jo har fordelen af at være blevet voksne. Det er blevet mere enkelt, jo ældre man bliver. For man har nogle erfaringer på bagen, som man kan bruge på den gode måde. Og det er jo fint. Og så har vi været så heldige, at alle vores børn kan godt sammen, lyder det veloplagt fra grev Michael, mens hans hustru kun kan være enig.

Børnene trives

- Ja, det er fantastisk. Børnene passer bare sammen, og de har mange forskellige aldre, så der er ikke nogen konkurrence imellem dem, siger prinsesse Alexandra, der er mor til komtesse Ingrid, 16, og greve Richard, 20, som hun har med greve Jefferson-Friedric von Pfeil und Klein-Ellguth, mens grev Michael har fire børn fra to tidligere ægteskaber.

Marie-Sophie, 27, og Gregers, 25, fra ægteskabet med Margrethe Kirketerp-Møller, og Julius, 12, og Iselin, 10, med Caroline Søeborg Ahlefeldt-Laurvig-Bille.

Nye rammer

For greven har det helt fra begyndelsen været af stor betydning, at hans hustru føler sig godt tilpas i de nye rammer.

- Jeg har gjort mig stor umage med at gøre det her til vores sted, efter at jeg bad Alexandra om at flytte herop. Og ikke til mit eller min families sted, forklarer greven.

Du kan læse hele interviewet, hvori prinsesse Alexandra og greve Michael fortæller om deres første år som ægtefolk, familielivet med sammenbragte børn og den anderledes hverdag under coronakrisen samt se flotte billeder af parret på Egeskov Slot i det nye nummer af BILLED-BLADET.

Læs mere om: