18. maj. 2020
Af Marianne Singer

Prinsesse Alexandra og greve Michael et år efter brylluppet: Sådan har vi det nu

Prinsesse Alexandra og greve Michael i den smukke slotshave. 
Prinsesse Alexandra og greve Michael i den smukke slotshave.
Foto: Jesper Sunesen
Følelserne for hinanden er stadig lige store et år efter deres bryllup, fortæller prinsesse Alexandra og greve Michael i et stort og åbenhjertigt interview i det nye nummer af BILLED-BLADET.

Selvom coronakrisen på flere måder har været udfordrende for prinsesse Alexandra og greve Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille er humøret alligevel højt, da BILLED-BLADET bliver inviteret indenfor på Egeskov Slot.

For et år efter deres brylluppet den 18. maj sidste år i Svendborg er parret stadig som nyforelskede i hinanden.

Dejligt år

På spørgsmålet om, hvordan året har været siden brylluppet sidste år, svarer parret samstemmende:

– DEJLIGT!

– Vi har haft den fordel, at vi har kendt hinanden i mange år, så det er ikke “full of surprises”. Vi er bare nysgerrige på hinanden, vores liv og det liv, vi har haft. Hvad har vi oplevet af gode ting, og hvad har der været af udfordringer, og så bruge det. Vi kører jo stadig på bølgen af det nyforelskede, og lad det bare blive ved, lyder det begejstret fra greven.

Du kan læse hele interviewet, hvori prinsesse Alexandra og greve Michael fortæller om deres første år som ægtefolk, familielivet med sammenbragte børn og den anderledes hverdag under coronakrisen samt se flotte billeder af parret på Egeskov Slot i det nye nummer af BILLED-BLADET.

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/webgrafik_bb21-forsider-recovered.jpg

Læs mere om: