Lørdag, 4. december 2010 - af af Annelise Weimann

Prinsesse Alexandra valgte børnene frem for fest

Prinsesse Alexandra med sin familie i Venedig

Prinsesse Alexandra med sin familie i Venedig

Foto: Krestine Havemann
I anledningen af prinsessens 40 års fødselsdag blev det til ferie med familien i stedet for stor fest.

Prinsessen af Berleburg hyggede sig i den italienske kanalby sammen med mand og børn. Hun fik også tid til at tale med BILLED-BLADET.

Hvordan har De det med at fylde 40?

- Jeg synes, det er hyggeligt. Jeg har overhovedet ikke været nervøs for det, slet ikke. Jeg føler mig ikke som 40-årig, men jeg vil heller ikke sige: Åh, jeg føler mig meget yngre. Sådan er det ikke. I forhold til mit arbejde føler jeg mig dog 40 år gammel, det giver mere autoritet, end når man er 25. Alderen er en ekstra støtte.

Hvorfor holder De ikke fest i anledning af fødselsdagen?

- Vi har mere lyst til at lave noget hyggeligt sammen med børnene, og jeg vil gerne have, at de er med til at fejre min runde dag. De er store nok til at se Venedig og få noget ud af det. De synes begge, det er fantastisk med vandet, der er steget så højt op, at man går rundt på brædder over Markuspladsen. På min fødselsdag i morgen tager vi en udflugt til Murano, den lille glas-ø, og bagefter spiser vi en hyggelig frokost. Om aftenen skal vi have en god middag, men vi skal også forbi Harry's Bar. Der er børnene dog ikke med.

De holder ikke stor fest på Deres fødselsdag. Skal De heller ikke fejre Deres kobberbryllup?

- Har vi kobberbryllup? Åh, for søren, det vidste jeg ikke. Hvornår?

På mandag, den 6. december.

- Jeg er ikke engang hjemme den dag. Jeg skal ud at rejse på mit arbejde. Men Jefferson og jeg har jo været sammen meget længere end 12 et halvt år. Egentlig har vi tænkt på, at vi vil holde et uofficielt sølvbryllup, for det er 25 år siden, vi mødtes.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden