9. aug. 2016
Af af Ulrik Ulriksen i Rio

Prinsesse Athena besøgte OL-landsbyen på skuldrene af far

prinsesse Athena
Foto: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET
Når man kun er fire år, kan benene hurtigt blive trætte. Heldigvis var prins Joachim klar med et par 'far-skuldre' så prinsesse Athena kunne nå opleve OL-landsbyen i Rio inden afrejse.

Prinsesse Athena og prins Henrik blev ligesom deres storebrødre prins Felix og prins Nikolai en stor oplevelse rigere, da de var med prinsesse Marie og prins Joachim på besøg i OL-landsbyen, hvor såvel danske som alle andre nationers atleter er indkvarteret under Legene i Brasilien.

Prinsesse Athena, 4, og prins Henrik, 7, syntes ligesom deres storebrødre prins Felix, 14, og prins Nikolai, 17, at besøget var spændende.

LÆS MERE: Prinsesse Athena og prins Henrik på cykeltur i Rio

Indblik i atleternes hverdag

Det var for hele familien interessant at møde de danske idrætsfolk og få et indblik i deres hverdag under noget så stort som De Olympiske Lege. Prinsesse Athena og prins Henrik fik i løbet af besøget mulighed for give den gas på en legeplads. De brugte en masse kræfter under rundturen i OL-landsbyen, så Athena slappede af på sin fars skuldre, da familien spadserede ud af atleternes by igen.

LÆS MERE: Kongelig familiehygge i Rio

Prins Nikolai og prins Felix vilde med OL

Prins Joachim var begejstret for det, han havde set, og prinsesse Marie talte om, at oplevelsen af de første dages OL i Rio de Janeiro havde været kæmpestor. Også Nikolai og Felix syntes, at det var spændende at være til De Olympiske Lege og at komme indenfor i OL-landsbyen.

prins joachim
Foto: Jesper Sunesen / BILLED-BLADET

Læs mere om: