Lørdag, 11. august 2012 - af af Trine Larsen

Prinsesse Athena er en rigtig charmetrold

Danmarks yngste prinsesse er ikke til at stå for, når hun smiler kækt og skævt under sin lille bøllehat
Danmarks yngste prinsesse er ikke til at stå for, når hun smiler kækt og skævt under sin lille bøllehat
Foto: Lars Laursen/BILLED-BLADET
Seks måneder gamle prinsesse Athena er en rigtig charmetrold, der smiler hele tiden. Det viste hun, da hun var på ferie i Frankrig

Fredag ankom prinsesse Marie og prins Joachim med deres to børn, prins Henrik og prinsesse Athena til den Olympiske by London. Parret afløser således kronprinsesse Mary og børnene, der tager hjem til Danmark.

Marie og Joachim kan slet ikke undvære deres børn, og parret tager dem gerne med, når de rejser til udlandet.

Prinsesse Marie og prins Joachim elsker at holde ferie i Frankrig, og dét gør deres tilsammen fire børn også. Det er dog kun seks måneder gamle Athena, der er med sine forældre, da BILLED-BLADET møder prinsen og prinsessen på regentparrets vinslot, Cayx, hvor de holder ferie og nyder solen.

Prinsesse Athena er helt upåvirket af varmen og meget tillidsfuld og nysgerrig over for fremmede sidder hun på armen af sin mor iført blomstret bøllehat og matchende sommerkjole, der afslører skønne, velnærede babyarme og ben og iført et stort charmerende smil.

Da vi hilser og siger hendes navn, smiler hun endnu mere og vifter glad med arme og ben, mens hendes lille tunge flyver frem og tilbage i munden, fordi hun er ved at få tænder.

- Ja, hun er altså en glad lille én, siger prins Joachim og tilføjer kærligt:

- Hun er virkelig landet godt. Hun kan sagtens være bestemt, og det er også fint, men hun er bare helt utrolig glad, nem og rolig. Det har hun faktisk været lige fra begyndelsen, siger prinsen og ser helt forelsket på sin lille datter, hvis nemme gemyt han roser i høje toner

- Ja, hun er meget glad, hun smiler altid. Fra morgen til aften, det er så dejligt, siger prinsesse Marie, der kan få den lille prinsesse til at grine, bare hun kigger på hende - og omvendt.

Kemien og det tætte, kærlige forhold mellem mor og datter er ikke til at tage fejl af.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden