29. jan. 2021
Af Trine Larsen

Prinsesse Athena fik dejlig overraskelse

Prinsesse Athena og prins Nikolai.
Prinsesse Athena og prins Nikolai.
Foto: Hanne Juul og Martin Høien
Prinsesse Athena fik en ekstra dejlig overraskelse på sin ni års fødselsdag, som hun holdt hjemme i Paris, hvor hun bor sammen med sine forældre, prins Joachim og prinsesse Marie og storebror, prins Henrik

Da prinsesse Athena søndag fyldte ni år og holdt fødselsdag hjemme i Paris, fik hun en ekstra dejlig gave og overraskelse.

Prinsessens halv-storebror, prins Nikolai kom nemlig på besøg og kunne derfor i weekenden være med og fejre sin lillesøster i den franske hovedstad.

Prins Nikolai, der arbejder som model, med Scoop Models som agent, var nemlig i Byernes By for at arbejde, idet han deltog i modehuset Dior Hommes stort anlagte, modeshow, som blev streamet til hele verden, fredag i sidste uge.

Samtidig benyttede prins Nikolai sig af muligheden for også at se sin far, prins Joachim og sikre sig, at han er godt på vej til at komme sig helt efter den blodproppen i hjernen, som prinsen blev ramt af 24. juli.

Og det gav samtidig prins Nikolai mulighed for at gøre sin lillesøster ekstra glad, Hun har altid forgudet sin bror, og at Nikolai kunne være med ved hendes ni års fødselsdag, har været en ekstra dejlig gave og overraskelse.

Se de nyeste billeder taget i anledning af prinsesse Athenas ni års fødselsdag i BILLED-BLADET nr. 4, som er på gaden nu.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik.jpg
BILLED-BLADET nr. 4. På gaden d. 28. januar.

Læs mere om: