Prinsesse Beatrice stjæler opmærksomheden i fræk nederdel

Prinsesse Beatrice.

Prinsesse Beatrice.

AOP
Den 25-årige britiske prinsesse Beatrice vakte opsigt med sin smarte nederdel.

Den London-baserede græske designer Mary Katrantzou er blevet populær på ingen tid, især takket være kongelige som prinsesse Beatrice og kronprinsesse Mary, der elsker hendes opsigtsvækkende design.

Til en sommerfest i maj blev den 25-årige rødhårede skønhed spottet i en blomstret nederdel fra den modige designer, og ved et velgørenhedsarrangement forleden var prinsesse Beatrice igen iført, hvad der højst sandsynlig er et design af det græske talent.

BILLEDSERIE: 
Se flere billeder af Beatrice med nederdelen

Mary Katrantzous kreationer er karakteriseret ved deres brogede mønstre, ofte med landskaber eller arkitektoniske former, og nederdelen, som Beatrice havde på, fremviser netop disse detaljer. Nederdelen har røde og sorte blomster foran og en kant, der ligner en storbys skyline, hele vejen rundt forneden.

Prinsesse Beatrice havde valgt en enkel hvid skjorte til nederdelen samt en guldkæde og et par høje mørkeblå- og sortmønstrede sko.

Anledningen var The Masterpiece Marie Curie Summer Party, som fandt sted på The Royal Hospitals arealer i Chelsea.

Heather Kerzner, der er direktør for Marie Curie Foundation, var vært for velgørenhedsarrangementet, som blandt Londons kendisser regnes for at være er et de arrangementer, der skal besøges. Sidste år deltog bl.a. Hugh Grant, Kate Moss og Donna Air.

Artiklen er lavet i samarbejde med royalista.com

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden