Prinsesse Benedikte åbner ny international skole

Prinsesse Benedikte

Prinsesse Benedikte

Foto: Martin Høien
Prinsesse Benedikte deltog i den officielle åbning af den nye bygning på Nordhavn, hvor Copenhagen International School er flyttet ind.

De mange børn ventede spændt på prinsesse Benedikte, der ankom til en hel flag-allé, der repræsenterede alle de forskellige lande, eleverne kommer fra. Og prinsessen tog sig god tid til at hilse på de mange børn, før hun gik videre ind til den officielle åbning af skolen i Nordhavn. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Klapsalver og konfetti

Efter talerne fra blandt andre Københavns overborgmester Frank Jensen gik prinsesse Benedikte på scenen, hvor hun sammen med en række af skolens elever indviede de nye, flotte bygninger ved officielt at klippe den røde sløjfe over med dertilhørende konfetti og klapsalver fra de mange gæster og elever fra skolen.  

Prinsesse Benedikte
Foto: Martin Høien

Prinsesse Benedikte

En samlet miljøvenlig skole

Copenhagen International School blev grundlagt i 1963 og er i dag Danmarks største internationale skole. Den nye, miljøvenlige bygning på Nordhavn erstatter skolens tidligere lokationer på Østerbro og i Hellerup, og der er nu mulighed for at samle elever fra alle klassetrin på en samlet skole. 

 SE VIDEO: Prinsesse Benedikte lykønskede Danmarks dygtige para-atleter

Se galleriet herunder med prinsesse Benediktes flotte outfits

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden