Fredag, 17. marts 2017 - af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Benedikte åbner slottet til særlig afsked med prins Richard

Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Bad Berleburg-borgerne kan skrive i kondolencebøger på Berleburg Slot i weekenden før prins Richards bisættelse i Evangelischer Stadtkirche.

Prins Richards død mandag eftermiddag har efterladt et stort tomrum på Berleburg Slot, og i det meste af byen Bad Berleburg taler man om tabet af en af byens store sønner og om hans bisættelse, der finder sted tirsdag den 21. marts klokken 14.00 i Evangelischer Stadtkirche.

Blomsterbuketter i massevis er i de seneste dage strømmet ind på slottet, hvor prinsesse Benedikte og hendes børn, prinsesse Alexandra, prinsesse Nathatlie og prins Gustav, har taget imod.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Kondolencebøger på slottet

I dagene op til bisættelsen har prinsesse Benedikte sørget for, at der helt ekstraordinært vil være mulighed for at besøge Berleburg Slot for at tage afsked med prins Richard.

LÆS OGSÅ: Prins Richard bisættes tirsdag i Berleburg

Slottet har ellers lukket for offentligheden i marts måned og åbner først sæsonen i april. Lørdag den 18. og søndag den 19. marts åbnes portene, så de lokale kan komme forbi fra klokken 10.00 til klokken 14.00 og skrive en sidste hilsen til prins Richard i de fremlagte kondolencebøger.

Smuk afsked med populær prins Richard

Det ventes, at kirken vil være helt fyldt i forbindelse med bisættelsen, som sikkert bliver en smuk og værdig afsked med Bad Berleburgs populære prins.

Efter bisættelsen i Evangelischer Stadtkirche vil prins Richard blive stedt til hvile i familiegravstedet på skovkirkegården Waldfriedhof am Sengelsberg i Bad Berleburg. 

VIDEO: Prinsesse Benedikte og familien forbereder afsked med Richard

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden