Fredag, 31. juli 2020 - af af

Prinsesse Benedikte afbryder sin ferie

Prinsesse Benedikte

Prinsesse Benedikte

Foto: Søren Jul Lamberth
Prinsesse Benedikte har afbrudt sin sommerferie på Gråsten slot for i dag fredag at være på officielt besøg i Flensborg.

Prinsesse Benedikte er i dag på officielt besøg i Flensborg. 

Prinsessen skal møde repræsentanter fra mindretallet og dets organisationer, mange af dem, som forud for Genforeningen havde lagt et stort arbejde i festlighederne. Genforeningsaktiviterne blev for de flestes vedkommende desværre aflyst grundet Corona-krisen, og prinsessens besøg i Flensborg skal derfor ses som en opmuntring til mindretallet.

Prinsessen blev ved 12-tiden modtaget på Det Danske Generalkonsulat i Flensborg af generalkonsul Kim Andersen. Generalkonsulen stod også i spidsen for dronningens succesrige besøg i Flensborg og Slesvig-Holsten sidste år.

Et besøg, som dronning Margrethe var meget begejstret for, og derfor havde prinsesse Benedikte også varme hilsner og tak for sidst med, ved besøget i Flensborg.

 

På konsulatet mødtes prinsessen med 18 mindretalsrepræsentanter, foruden Flensborgs overborgmester Simone Lange.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Inden prinsesse Benedikte blev budt på frokost sammen med de andre gæster, blev hun personligt introduceret for dem alle.

Prinsesse Benedikte skal senere på dagen besøge den dansk-sprogede Flensborg Avis, der sidste år kunne fejre 150 års jubilæum.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden