Mandag, 6. december 2021 - af Marianne Singer

Prinsesse Benedikte afslører: Her holder jeg jul i år

Prinsesse Benedikte ved et tidligere arrangement. 
Prinsesse Benedikte ved et tidligere arrangement. 
Foto: Gregers Overvad
Prinsesse Benedikte fortalte mandag aften om sine juleplaner.

Det var en glad og veloplagt prinsesse Benedikte, der mandag aften ankom til Holmens Kirke i det indre København. 

Prinsesse Benedikte bliver modtaget af Jens-Christian Wandt foran Holmens Kirke mandag aften. 
Foto: Lars H. Laursen

Her var hun klar til at overvære den dejlige julekoncert "Jul i Holmens" arrangeret af den kendte operasanger Jens-Christian Wandt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dejlige juleplaner

Under arrangementet blev prinsesse Benedikte spurgt, hvor hun skal holde jul i år.

- Jeg skal holde jul hos min datter og svigersøn på Egeskov, svarede prinsessen med et stort smil og bekræftede dermed, at hun fejrer den traditionsrige højtid med sin ældste datter, prinsesse Alexandra, og hendes mand, greve Michael Ahlefeldt-Laurvig-Bille, på det idylliske Egeskov Slot på Fyn. 

Prinsessen forklarede også, hvad hun ser frem til af særlige traditioner.  

- Det er jul i det hele taget. Jeg har været der én gang til jul for et par år siden. Så det er jo min datter, der bestemmer, hvordan hun vil have det. Sådan er det jo - den der holder, bestemmer, lød det med et glimt i øjet. 

Vidunderlig musik

Ved julekoncerten medvirkede Holmens Kirkes Vokalensemble sammen med Ulla Miilmann på fløjte, Andreas Brantelid på cello, Magnus Larsson på orgel og Jens-Christian Wandt med sin sang, mens Jakob Lorentzen stod for den musikalske ledelse. 

Holmens Kirkes Vokalensemble synger ved Kongehusets højtideligheder i Holmens Kirke og i Christiansborg Slotskirke og har blandt andet sunget til prins Henriks bisættelse, prins Christians dåb, dronning Margrethe regeringsjubilæum og dronning Ingrids begravelse.

Koret synger også ved Folketingets åbning, ved den officielle flagdag, til kirkeministerens julekoncert for Folketinget og ved en lang række begivenheder i forsvaret og det officielle Danmark.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden