Torsdag, 24. marts 2022 - af Christinna Braun

Prinsesse Benedikte bor samme sted som børnene: Se billederne fra familieslottet Berleburg

Prinsesse Benedikte og børnene Nathalie og Gustav bor sammen på Berleburg Slot i Tyskland.

I mere end 700 år har slottet Berleburg været i afdøde prins Richards families eje, og nu har sønnen Gustav taget over.

Prins Gustav, der er ældste barn af prinsesse Benedikte og prins Richard, har boet på slottet hele sit liv.

Da han var barn, boede han og forældrene prinsesse Benedikte og prins Richard samt søstrene prinsesse Alexandra og prinsesse Nathalie i et hus bag slottet. Huset kaldes Münze. 

Det er det hus, prinsesse Benedikte stadig bor i, når hun opholder sig i Bad Berleburg.

Se billederne fra Berleburg Slot i galleriet over artiklen.

Prins Gustav bor i dag på selve slottet, og lillesøsteren prinsesse Nathalie bor i slottets vestfløj med sin familie, der tæller manden Alexander Johannsmann og børnene Konstantin og Louisa.

I et interview med Hendes Verden i januar 2022 fortalte prinsesse Nathalie, om da hun var ung, og hendes far, prins Richard, lokkede hende hjem til Berleburg, efter hun havde boet ude.

”Jeg sagde til ham, at jeg kun kom tilbage, hvis jeg også fik min egen lejlighed på slottet, for jeg kunne ikke bo hos mine forældre igen, efter jeg havde været mig selv i ti år. Det er faktisk rart at have sit eget sted på Berleburg. Jeg bor med min familie i slottets vestfløj. Min mor og min bror bor også på slottet, men det er dog så stort, at man ikke behøver møde hinanden, hvis man ikke vil. I dag ses vi ikke så meget, men min mor kommer forbi og spiser hos os en gang imellem, for hun vil gerne se sine børnebørn, når hun er hjemme," sagde prinsesse Nathalie i interviewet med Hendes Verden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 

Prins Gustav overtog Berleburg Slot, da prins Richard døde den 13. marts 2017.

Til slottet hører også 13.000 hektar skov, som prins Gustav elsker at færdes i. Gustav har siden 2003 været kæreste med Carina Axelsson, der er forfatter.

Prinsesse Benedikte og prins Richards datter prinsesse Alexandra bor med sin elskede mand greve Michael på Egeskov Slot på Fyn.

Se billederne fra Berleburg Slot i galleriet over artiklen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden