Torsdag, 19. marts 2020 - af Trine Larsen

Prinsesse Benedikte er rejst fra Danmark

prinsesse benedikte
Prinsesse Benedikte. 
Foto: Hanne Juul
Prinsesse Benedikte er rejst fra Danmark og befinder sig for tiden i Tyskland. Her gør prinsessen alt for, at undgå Corona-smittefaren, som hun også tog meget alvorligt, inden prinsessen rejste.

Prinsesse Benedikte var lige til det sidste på job for Danmark, inden natonen blev lukket ned på grund af risiko for Corona-smittefare.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prinsessen har pligtopfyldende passet sine protektioner og var én af de første i kongehuset til, at indføre "vi hilser ikke med håndtryk". Prinsessen gjorde det hurtigt klart, at smittefaren kunne elimineres ved, at hilse anderledes på hianden, ligesom hun på de sidste opgaver begyndte at bære handsker.

Alligevel måtte prinsessen i sidste uge aflyse nogle officielle arrangementer, som var i kalenderen, bl.a. en mindegudstjeneste i Flensborg i anledning af 100 året for Genforeningen. Prinsessen var dog allerede taget af sted mod Flensborg, da sundhedsmyndighederne udstak de første restriktioner, som også kongehuset følger. Derfor valgte prinsessen at køre til sit tidligere hjem i Tyskland, hvor prinsesse Benedikte stadig har bolig på slottet i Berleburg.

Læs mere i BILLED-BLADET som er på gaden i dag torsdag 19. marts, og læs om den store donation til Racerunning, som prinsessen nåede at overrække inden hun gik i selvvalgt Corona-karantæne.

 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden