31. jul. 2010
Af af Anna Johannesen

Prinsesse Benedikte fortæller om sit nye barnebarn

Prinsesse Benedikte
Prinsesse Benedikte
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Prinsesse Benedikte har flere gange været og besøge sit tredje barnebarn på klinikken.

At prinsesse Benedikte og prins Richards tredje barnebarn blev en dreng, var ingen hemmelighed. Det havde Nathalie allerede røbet for sine forældre, men at se og holde den lille spillevende dreng i sine arme var alligevel sådan en glæde for mormor Benedikte, at hun flere gange i løbet af weekenden måtte et smut hen på klinikken for at nyde den lille gut.

- Han er en stor og dejlig dreng med lyst hår og blå øjne, fortæller prinsesse Benedikte. Jeg er lykkelig for, at fødslen gik godt, og at prins Richard og jeg har fået endnu et dejligt barnebarn. Jeg har besøgt min datter på hospitalet flere gange, og både hun og barnet har det fint.

Den 35-årige prinsesse fødte på Helios Klinik Bad Berleburg, der ligger omkring en kilometer fra slottet, og den stolte far, den tre år yngre Alexander Johannsmann, var ved sin hustrus side under hele fødslen.

Den lille dreng vejer 3700 gram og er 58 centimeter lang, og bagefter var det en overordentlig glad og lykkelig nybagt far, der kunne fortælle, at "både Nathalie og min søn har det fint".

Læs mere om: