Prinsesse Benedikte hjælper børn i Brasilien

Prinsesse Benedikte.

Prinsesse Benedikte.

Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Prinsesse Benedikte er i disse dage i Brasilien bl.a. for at åbne et hjem, Institut prinsesse Benedikte, der skal hjælpe og støtte misbrugte børn i byen, Curitiba, godt 350 kilometer syd for Sao Paulo i det sydøstlige Brasilien, hvor prinsessen skal være i seks dage.

Efter mere end fire års arbejde, planlægning og fundraising kan organisationen Princess Benedikte Institute slå dørene op og fremover hjælpe misrøgtede og misbrugte børn i Curitiba i det sydlige Brasilien.

Og danske prinsesse Benedikte, der lægger navn og protektion til organisationen, er selv til stede ved åbningen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Seks dages besøg

Prinsesse Benedikte er på besøg i Brasilien i seks dage og ankom søndag sidst på eftermiddagen til Sao Paulo.

Kort efter ankomsten deltog prinsesse Benedikte i en gallamiddag hjemme hos kunstmæcen og præsident i Dansk/Brasiliansk handelskammer Jens Olesen og hans hustru Renata. 

Det er også Jens Olesen, der står bag organisationen, som bærer prinsessens navn, og det er også dansk/brasiliansk handelskammer, der i fremtiden støtter driften sammen med en række andre store danske virksomheder i området.

Billede af Benedikte

På selve bygningen, har en street-art-kunstner malet et stort og yderst vellignende billede af den danske prinsesse, så ingen er i tvivl om, hvem der lægger navn til.

Det fine kunstværk kommer prinsesse Benedikte selv til at opleve, når hun deltager i åbningen.

Senere på ugen skal prinsesse Benedikte også besøge en række andre organisationer og danske virksomheder bl.a. LEGO, Maersk, Vestas, Novozymes og Leo Pharma, inden hun flyver sydpå for at opleve verdens største vandfald Iguazu på grænsen mellem Brasilien, Paraguay og Argentina.

Programmet for prinsesse Benedikte er tæt pakket og stramt fra tidlig morgen til sen aften, men der venter også prinsessen store oplevelser.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden