Fredag, 5. august 2022 - af Christinna Braun

Prinsesse Benedikte klar til VM i Herning

Prinsesse Benedikte. 
Prinsesse Benedikte. 
Foto: Hanne Juul
Prinsesse Benedikte går en uge spækket med ridning i møde.

Det bliver med garanti en spændende uge for prinsesse Benedikte, når hun lørdag den 6. august tager til Herning for at overvære VM i springning, dressur, paradressur og voltigering.

Den meget hesteinteresserede prinsesse Benedikte er protektor for arrangementet, der finder sted fra 6.-14. august i år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Derudover deltager prinsesse Benediktes datter, prinsesse Nathalie, også i arrangementet som træner for de dygtige ryttere Cathrine Laudrup-Dufour og Daniel Bachmann Andersen.

 

Prinsesse Nathalie har tidligere været professionel rytter, og hun nåede både at deltage i flere EM-mesterskaber og OL for det danske landshold. Siden har hun været landstræner og nu træner for nogle af de dygtigste ryttere i Danmark.

Måske er det tid til, at Nathalie forsøger en gang mere som rytter. Læs mere om det i linket herunder.

Det bliver med garanti en fornøjelse for prinsesse Benedikte at kunne følge med i prinsesse Nathalies rytteres resultater også.

VM i springning, dressur, paradressur og voltigering finder sted i Herning i dagene 6.-14. august 2022, og paradressurkonkurrencerne afvikles fra den 10.-14. august, skriver kongehuset på dets hjemmeside.

Prinsesse Benedikte har siden 1992 været protektor for Dansk Ride Forbund, somsammen med Herning Kommune, Sport Event Denmark og VM-selskabet arrangerer VM. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden