26. sep. 2015
Af af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Benedikte og Bjarne Als' eventyrlige aften

Prinsesse Benedikte blev modtaget af Bjarne Als.
Prinsesse Benedikte blev modtaget af Bjarne Als og sammen overværede de koncerten, hvor de havde pladser tæt på hinanden, så de kunne udveklse ord undervejs.
Birger Storm/BILLED-BLADET
Prinsesse Benedikte nød en vidunderlig aften i Stærekassen sammen med Bjarne Als fra Bering House of Flowers.

Prinsesse Benedikte ankom fredag aften forventningsfuld til blomsterkoncert med Den Kongelige Livgardes Musikkorps i Stærekassen. I de smukke rammer nær Gamle Scene ved Kongens Nytorv i København tog Bjarne Als fra Bering House of Flowers på den røde løber imod prinsesse Benedikte.

Berings egen vals

På aftenens musikalske program var uropførelsen af "Bering Blomster Vals”. Et vidunderligt værk skabt af David M.A.P. Palmquist til ære for Bering House of Flowers. På scenen i løbet af aftenen var, udover Livgardens Musikkorps under ledelse af Morten Ryelund og med sopranblomsten Nina Bols Lundgren som vokal bonus, også den veltalende orkesterchef Eric Enstrøm.

Blomstervirtuosen Bjarne Als var såmænd også en tur oppe på de skrå brædder for at fortælle sit helt eget blomstereventyr, der sluttede med et par poetiske linjer inden uropførelsen af ”Bering Blomster Vals”, der blev serveret med stil og styrke for det talstærke publikum anført af prinsesse Benedikte.

Læs mere om: