24. jun. 2016
Af Henrik Salling

Prinsesse Benedikte og prinsesse Nathalie modtog fornem hæder

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/_mho8522.jpg
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Den Spanske Rideskole har netop uddelt en fornem pris til de to danske prinsesser Benedikte og Nathalie.

Prinsesse Benedikte og prinsesse Nathalie modtog fornem hæder på Den Spanske Rideskole i den østrigske hovedstad Wien, hvor temperaturen sneg sig op 35 grader.

Prinsesserne fik den fornemme pris, "Prix de l'École d´Équitation Espagnole de Vienne" for det kæmpemæssige avlsarbejde, som de to kvinder gør på slottet Berleburg i Tyskland, hvor de netop selv fremavler de heste, som Nathalie rider på. Prinsessen har deltaget i OL hele tre gange og vandt bronze under legene i Beijing i 2008.

- Vi gør det, fordi vi ikke kan lade være. Og så gør vi det, fordi vi har en forpligtelse og en stor kærlighed til hestene, sagde prinsesse Benedikte efter prisuddelingen, som foregik i hjertet af Wien og til tonerne af bysbarnet Wolfgang Amadeus Mozarts toner.

Rosende ord til Benedikte og Nathalie

Før uddelingen var der fra skolen og fra lederne af pris-kommiteen rosende ord til prinsesserne og til Danmark for at være en stor ridenation.

Vind drømmerejse – deltag gratis

- At vi i dag kan give denne pris til mor og datter er uden tvivl det bedste valg, var nogle af de flotte ord til prinsesseduoen.

Efter uddelingen gik turen til Palais Pallavicini, hvor frokosten skulle indtages.

Senere i aften skal de to prinsesser deltage i et kæmpe bal, som netop foregår på Den Spanske Rideskole.

Læs mere om: