24. jun. 2016
Af Henrik Salling

Prinsesse Benedikte og prinsesse Nathalie til stor fest i Wien

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/benedikte-nathalie-hj.jpg
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Prinsesse Benedikte og prinsesse Nathalie kan se frem til et spændende besøg i Wien fredag med både prisuddeling og wienerbal.
Prinsesse Benedikte og prinsesse Nathalie ankommer i dag til et solbeskinnet Wien, hvor der venter duoen fantastiske oplevelser. Drømmer du om en gratis rejse? Klik her! Benedikte og Nathalie er inviteret til den Østrigske hovedstad af Den Spanske Rideskole, og de skal fredag formiddag modtage rideskolens fornemste pris "Prix de l'École d'Équitation Espagnole de Vienne" for deres mangeårige avlsarbejde på slottet Berleburg i Tyskland. Benedikte og Nathalie modtager også en medalje for deres positive tilgang til dyrevelfærd. SE BILLEDERNE: Prinsesse Benedikte er vild med hatte

Kejserligt bal med store kjoler

Men festlighederne slutter ikke der. Om aftenen er Benedikte og Nathalie inviteret med til en af de største aftener i Wien - nemlig Fête Imperial. Et wienerbal i ordets fornemste forstand. Her møder flere hundrede gæster op i deres stiveste puds - kvinderne i store rober og mændene i kjole og hvidt. Foruden en fornem middag bydes der senere op til dans og festlighederne krydres med underholdning fra nationale og internationale kunstnere. Ballet er det syvende i rækken og det forventes at blive spektakulært. Festen hører til et af højdepunkterne i løbet af året og tiltrækker sig stor opmærksomhed. BILLED-BLADET er taget til Wien. Følg med i besøget her på billedbladet.dk og i næste nummer af BILLED-BLADET.

Læs mere om: