Mandag, 21. november 2022 — af Marianne Singer

Prinsesse Benedikte om særlig juletradition: Det sker først den 1. december

Prinsesse Benedikte
Prinsesse Benedikte besøger julebasaren i Den Svenske Kirke i København.
Foto: Lars H. Laursen
Prinsesse Benedikte pynter ligesom mange andre danskere først op til jul i hjemmet ved decembermånedens begyndelse, fortæller hun til BILLED-BLADET.

Julemarkeder- og basarer er allerede åbent rundt omkring i landet og butikkerne har for længst sat julegodter frem på hylderne.

Men derfor er der stadig mange danskere, der venter med at pynte op til julemåneden decembers begyndelse den 1. december.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Venter lidt endnu

En af dem er prinsesse Benedikte, som BILLED-BLADET talte med i forbindelse med, at julebasaren i Den Svenske Kirke åbnede i fredags.

- Det er nok sådan cirka den 1. december. Det kommer lidt an på, hvor jeg befinder mig. Men principielt er det cirka den 1. december, og det glæder jeg mig til, svarede hun veloplagt på spørgsmålet om, hvornår hun begynder at pynte op hjemme på Amalienborg og i Bad Berleburg.

Sender mor kærlig tanke

I år har julebasaren, som prinsessens mor, dronning Ingrid, tidligere besøgte flittigt, 110-års jubilæum.

Sender De Deres mor en ekstra tanke i år?

- Det gør jeg hver gang, jeg er her, må jeg indrømme. Fordi hun jo altid kom hjem med dejlige ting, som vi elskede - som pepparkakor, der var en af vores favoritter som børn. Og derfor er det meget specielt og vidunderligt, at jeg bliver inviteret hvert år. Og kan købe lidt her og der, mens gamle dejlige minder bliver vakt til live, lød det også fra prinsesse Benedikte, som på trods af at nyde de svenske julegodter, fejrer juleaften efter dansk tradition.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden