7. maj. 2015
Af af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Benedikte overraskede alle ved internationalt show

Prinsesse Benedikte
Prinsesse Benedikte overraskede det internationale ved kvindekongressen Inner Wheel.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Der blev for alvor sat gang i showet, da den royale overraskelses-gæst prinsesse Benedikte gjorde sin entré i Tivoli Hotel & Congress Centers store sal, hvor et internationalt publikum tiljublede hende.

Det internationale publikum ved Inner Wheel kvindekongressens store show i Tivoli Hotel & Congress Center i København fik en fantastisk overraskelse som indledning på en skøn dag med mange spændende indslag.

- Som en helt særlig overraskelse vil Danmarks prinsesse Benedikte lige om lidt ankomme hertil for deltage i begivenheden, sagde dagens konferencier i sit oplæg til eventens absolutte højdepunkt.

Kort efter gjorde prinsesse Benedikte sin entré akkompagneret af trommehvirvler og fløjtespil serveret af Tivoli Garden.

Prinsesse Benedikte navngav rose

De mange kvinder i salen rejste sig i respekt for prinsessen, der faktisk så en smule forbløffet ud over den brandvarme velkomst.

Den kongelige overraskelses-æresgæst satte sig på forreste række, hvorefter der blev holdt flere taler.

Og så trådte prinsesse Benedikte selv op på scenen for at navngive en helt ny rose, der til ære for kvindeorganisationen fik navnet Inner Wheel Forever.

Prinsesse Benedikte hældte champagne over rose

Prinsessen fik jublen i salen til at stige helt op til loftet, da hun tog sit glas med champagne rosé og hældte det boblende indhold ud over den lyserøde rose.

Den dansk-designede blomst vil i Inner Wheel-regi blive solgt over hele kloden, og alt overskud fra salget vil gå til at hjælpe nødlidende børn i den tredje verden.

LÆS MERE: Dronning Margrethes søstre rørt over hyldest.

Læs mere om: