Onsdag, 26. juli 2017 - af Henrik Salling

Prinsesse Benedikte: Populært besøg på spejderlejren

Foto: Lars Blomgren Andersen
En veloplagt prinsesse Benedikte aflagde besøg på Spejdernes Lejr 2017.

35.000 spejdere fra Danmark og udlandet gæster i øjeblikket Sønderborg til Spejdernes Lejr 2017.

Lidt uden for Sønderborg har de opbygget en lejr med telte, bålsteder - ja sågar et hotel, bestående af telte, er der blevet plads til på lejren.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Prinsesse Benedikte er yderst aktiv i spejderbevægelsen, og hun havde derfor glædet sig til at aflægge lejren et besøg og med egne øjne se, hvad de unge spejdere har formået.

Flittig gæst på Gråsten

Prinsessen har i de forgangne uger være flitttig gæst på Gråsten Slot, og senere på ugen besøger prinsessen igen spejderlejren, hvor hun deltager i den officielle reception. Fredag er det Rotary, som er vært. Her modtager prinsessen en fornem pris for sit store engagement i Sønderjylland.

Lejren er arrangeret af de fem danske spejderkorps: Det Danske Spejderkorps, KFUM-Spejderne i Danmark, De grønne pigespejdere, Danske Baptisters Spejderkorps og Dansk Spejderkorps Sydslesvig og bliver afholdt den 22. juli til den 30. juli 2017 ved Sønderborg på Kær Vestermark.

 

Under sit besøg på Spejdernes Lejr fik prinsessen også lejlighed til at hilse på projektleder Christian Melchiorsen, som hun kender særdeles godt fra sine besøg på Middelgrundsfortet, som spejderbevægelsen er ved at omdanne til Ungdomsøen.
Foto: Tim Riediger

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden