25. dec. 2013
Af Jan Bergman

Prinsesse Benedikte rejser til Malaysia

Prinsesse Benedikte skal til Malyasia Kuala Lumpur
Prinsesse Benedikte
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Det nye år når ikke at blive mange dage gammelt, før kongehusets evige slider, prinsesse Benedikte pakker sine kufferter og rejser til Kuala Lumpur.

Der venter prinsesse Benedikte nye spændende oplevelser i det nye år. Prinsessen begynder året med at rejse til Malaysia den 11. – 16. januar. Her deltager Benedikte som protektor for The Olave Baden-Powell Society selskabets bestyrelsesmøde i Kuala Lumpur.

Prinsessens mand er for nyligt kommet hjem til Berleburg efter en større operation på Rigshospitalet i København. Her blev prins Richard opereret for en udposning på hovedpulsåren og var indlagt i fem dage på Rigshospitalet. Efterfølgende opholdt Richard sig seks dage på Amalienborg, hvor hans læge Ulf Helgstrand har tilset ham.

Prins Richard har det efter omstændighederne godt og er bedring. Derfor har prinsesse Bendikte sandsynligvis ikke de store betænkeligheder ved at tage på rejsen til Malaysia.

Stramt program i Malaysia

Prinsesse Benedikte vil åbne det første af en række seminarer organiseret i fællesskab mellem Malaysias sundhedsministerium og den danske ambassade med støtte fra Novo Nordisk. Seminaret vil bringe malaysiske interessenter og internationale eksperter sammen for at drøfte de bedste internationale erfaringer og anbefale innovative og lokalt tilpassede løsninger til at imødegå den voksende udbredelse af diabetes.

Bendikte vil desuden deltage i en middag i den danske ambassadørs residens med malaysiske sundhedsmyndigheder, eksperter og andre partnere i kampen mod diabetes.

Læs mere om: