Prinsesse Benedikte sender flot hilsen til indsamlere

Prinsesse Benedikte

Prinsesse Benedikte

Foto: Martin Høien
De mange indsamlede, der lørdag samler ind til Alzheimerforeningen, får støtte af prinsesse Benedikte.

Prinsesse Benedikte er protektor for Alzheimerforeningen, og i den anledning har hun sendt en hilsen ud til de mange tusinde frivillige, der samler ind til forskning i demens på lørdag den 23. september.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

En stor tak

- Jeg vil gerne rette en stor tak til alle de ildsjæle, der har valgt at bruge deres lørdag på at samle midler ind til demenssagen og sætte fokus på en række ofte oversete sygdomme. Indsamlerne er med til at bryde tabuet om demens og bane vejen for en fremtid, hvor vilkårene for mennesker med demens forbedres, og hvor vi forhåbentlig kommer et skridt nærmere en kur. Derfor vil jeg opfordre danskerne til at tage rigtig godt imod de frivillige, der samler ind på gader og stræder landet over. Vi kender alle mennesker med demens, som trænger til en kærlig og hjælpende hånd, siger prinsesse Benedikte i sin meget personlige hilsen, der er sendt ud som pressemeddelelse af Alzheimerforeningen.

 

Demens tæt på

Demens er en af de hastigst voksende folkesygdomme i verden, og alene i Danmark lever omkring 85.000 personer med en demenssygdom, og lige ved siden af står omkring 400.000 nære pårørende.

Det er på den baggrund, at Alzheimerforeningen samler ind til forskning i sygdommen samt til aktiviteter og oplysning om den forfærdelige sygdom.

Kongehuset sendte den 6. september en pressemeddelelse ud om, at prins Henrik er blevet diagnosticeret med demens.

Indsamlingen finder sted på lørdag over hele landet mellem kl.10 og 13.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden