Onsdag, 25. januar 2017 — af Henrik Salling

Prinsesse Benedikte støttede para-atleterne

Straks efter uddelingen var prinsesse Benedikte klar med lykønskning til vinderen Peter Rosenmeier, som vandt guld under OL.
Straks efter uddelingen var prinsesse Benedikte klar med lykønskning til vinderen Peter Rosenmeier, som vandt guld under OL.
Foto: Birger Storm
Prinsesse Benedikte lagde vejen forbi Elsass Fonden, som lagde lokaler til uddeling af Pressalits Keep Living Pris.

Hele syv medaljer blev det til, da man efter Danmarks deltagelse i de Paralympiske Lege i Rio kunne gøre det sportslige bo op. En flot præstation, som prinsesse Benedikte gerne ville støtte op om.

Derfor var hun æresgæsten, da Pressalit uddelte deres Keep Living Pris 2016. Det skete for 12. gang og Danmark kan i sandhed se tilbage på et flot medaljeår for para-atleterne. Hele 26 medaljer til diverse EM, VM og OL.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Vinderen af årets Pressalit-pris gik til bordtennisspilleren Peter Rosenmeier, som ikke blot fik prisen for sit flotte resultat i Rio, men også for sin evne til at være rollemodel for en masse danske para-atleter.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Benedikte lykønskede vinderen

Rosenmeier vandt også prisen tilbage i 2008 og straks efter uddelingen var Benedikte på pletten med lykønskning. Lykønskning var der også til de andre nominerede deltagere, svømmeren Jonas Larsen, længdespringeren og løberen Daniel Wagner og de to ryttere Susanne Sunesen og Stinna Tange Kaastrup.

Danmarks Paraolympiske hold havde indtil i dag to sponsorer, nemlig JYSK og Pressalit. Under prisuddelingen kom det dog frem, at dagens vært, Elsass Fonden fremover også vil være en af hovedsponsorerne.

LÆS MERE: Prinsesse Benedikte har fokus på et aktivt liv

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden