8. mar. 2015
Af af Marianne Singer

Prinsesse Benedikte til hingstekåring i Herning med prinsesse Nathalie

Prinsesse Benedikte mødtes med datteren prinsesse Nathalie i Herning.
Prinsesse Benedikte mødtes med datteren prinsesse Nathalie i Herning.
Foto: Krestine Havemann
Mens prinsesse Benedikte overværede Dansk Varmblods Hingstekåring, havde hendes datter travlt med at signere sin nye bog.

Humøret var højt hos de kongelige gæster i Messecenter Herning, da de søndag besøgte den årlige Dansk Varmblods Hingstekåring.

Prinsesse Benedikte overværede den store event som protektor og fulgte fra morgenstunden med interesse fremvisningen af de flotte heste fra VIP-logen.

Fra hest til verdensstjerne

Samtidig signerede prinsesse Nathalie, der er nybagt mor til en lille datter, bøger til sine mange fans i hallen ved siden af.

Prinsesse Nathalie er aktuel med bogen "Digby - fra hest til verdensstjerne", der handler om hendes 17-årige Grand Prix-hest, som hun har et helt særligt forhold til.

Nathalies rejsepartner

Som hun skriver på bagsiden: "Og så er bogen en hyldest til Digby - min rejsepartner på en helt fantastisk og eventyrlig rejse".

Til BILLED-BLADET forklarede hun også:

- Jeg synes, at Digby har fortjent, at jeg fortæller historien om ham, fordi det også er lidt unikt, at en hest som ham, som måske ikke har været den strålende unghest, har kunnet udvikle sig til at blive en verdensstjerne.

Efter bogsigneringen gik prinsesse Nathalie over til prinsesse Benedikte i arenaen, hvor hun hilste varmt på sin mor.

Læs mere om: