25. jan. 2020
Af Trine Larsen

Prinsesse Benedikte til overraskende premiere

Prinsesse Benedikte i Tivoli
Foto: Dan Mariegaard
Det er ikke hver dag at musical-genren får kongeligt besøg, men da den den globale megasucces, Mamma Mia, der har musik af ABBA, havde premiere efter ti år, kom prinsesse Benedikte og overværede musicalen. Læs her om prinsessens forhold til ABBA

Historien om en mor, en datter, der skal giftes, og som derfor inviterer sine tre mulige fædre med til brylluppet på en solbeskinnet, idyllisk ø i Grækenland, tilsat god og ørehængende musik, var ingredienserne, da prinsesse Benedikte var æresgæst ved re-premieren på musicalen Mamma Mia i Tivolis Koncertsal.

Med Annette Heick i hovdrollen som Donna, moderen der ikke ved, hvem der er faderen til hendes datter, Sofie, spillet af Mathilde Zeuner Nielsen og "fædrene" Gordon Kennedy, Peter Oliver Hansen og Jesper Lundgaard.

Prinsessen ankom overraskende til premieren og da BILLED-BLADET spurgte, hvilket forhold prinsessen havde til ABBA svarede hun begejstret:

- Jeg har altid holdt meget af ALLE sangene...langt de fleste i hvert fald, sagde prinsesse Benedikte, der så ud til at glæde sig til en munter aften med alle ABBA's ørehængere.

Tekster af Anne Linnet

Og prinsessen blev ikke skuffet, for de var der alle sammen de skønne hits - oversat til dansk - af Anne Linnet, der dog var forhindret i at selv at komme til premieren på grund af sygdom.

Muligvis sang prinsessen også med, ligesom mange andre, men det kunne ingen høre, for stemningen var i top fra begyndelsen. Prinsessen bevægede sig i takt med musikken på stolesædet og prinsesse Benedikte viste også stor begejstring under musicalen ved at klappe begejstret. Så de kongelige forventningerne blev tilsynelande fuldt ud indfriet.

Læs mere om: