Prinsesse Benedikte vakte opsigt til mindefest

  Prinsesse Benedikte

  Prinsesse Benedikte

Foto: Martin Gorritzen
Prinsesse Benedikte vakte alene med sin tilstedeværelse opsigt, da prinsessen søndag deltog i mindehøjtidigheden for 75-året for befrielsen og hædrede de faldre modstandsfolk fra Hvidstengruppen

At prinsesse Benedikte i selskab med den populære skuespiller Bodil Jørgensen søndag var med til at ære og hædre de faldne modstandsfolk fra Hvidstengruppen i anledning af 75-året for Befrielsen, var i sig selv en opmuntring og noget, der vakte opsigt.

Begge var nemlig med på Hvidsten Kro og i den nærliggende Mindelund, hvor prinsesse Benedikte lagde en smuk krans ved mindestenen med navnene på de otte henrettede modstandsfolk.

Men også den altid elegante prinsesses påklædning vakte opsigt. For mens prinsessen var i diskrete afstemte bourdeaux farver, spillede efteråressolen i prinsessens fine hat.

Prinsessen bar nemlig en strikket hue, hvorpå der var fæstnet et væld af store pailletter, der dannede hattens puld og som glimtede i solen og skiftede farve.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan 

Den flotte og unikke hat var prikken over i'et ved prinsessens flotte fremtoning i det jyske til arrangementet i Hvidsten, der endelig blev gennemført med mere end fem månedes forsinkelse.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden