Prinsesse Benediktes datter forlovet

Nathalie med kæresten Alexander Johannsmann
Nathalie med kæresten Alexander Johannsmann
Foto: Martin Høien
Nu er det ganske vist – prinsesse Nathalie er blevet forlovet med sin tyske kæreste Alexander Johannsmann

Mandag kom den glædelig nyhed fra hoffet om, at prinsesse Benedikte og prins Richard kan se frem til deres datters bryllup.

Prinsesse Nathalie har været kæreste med den 32-årige Alexander Johannsmann i cirka 2 år, og da BILLED-BLADET i november sidste år spurgte prinsesse til en kommende forlovelse svare hun grinende - Nej ... Jeg er ikke forlovet ... ha, ha ... ikke endnu.

Nu er det altså officielt og hoffet oplyser at Alexander er tysk statsborger bosiddende i byen Gütersloh nær Bielefeld, hvor han arbejder i sin onkels internationale virksomhed specialiseret inden for hestetransport.

Han er opvokset i et miljø, hvor hestesporten spiller en stor rolle, idet faderen, er en kendt tysk springrytter, der efter en international sportskarriere nu er en anerkendt træner af springryttere.

Det er naturligvis interessen for ridesporten der har bragt parret sammen. Den 34-årige Nathalie er yngste datter af prinsesse Benedikte og prins Richard og til daglig bor hun på slottet i Berleburg, hvor hun opdrætter og træner familiens dressurheste. Prinsessen er selv aktiv rytter.

Ifølge hoffet er det nyforlovede par mandag taget på en kombineret forretnings- og familierejse til Australien, og forventes hjem til Tyskland ultimo januar.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden