Prinsesse Elisabeth giver millionrabat på villaen

Prinsesse Elisabeth

Prinsesse Elisabeth

Foto: AOP
Prinsesse Elisabeth har, måtte sænke udsalgsprisen med hele 3.9 millioner kroner på sin villa i Dronninggårds-kvarteret.

Da prinsesse Elisabeth satte sin liebhavervilla til salg i august sidste år, var det med høje forventninger til salgsprisen.

Forslaget til de potentielle købere lød på 13,9 millioner kroner, men 10 måneder senere har hun måttet erkende, at prisen har været for høj, skriver Boliga Kendte.

I går blev prisen på villaen, der ligger i Holte og har kig til Vejlesø, sat ned med én million kroner, og dermed er prisen samlet set faldet med 3,9 millioner kroner, eller det der svarer til et nedslag på 28 procent.

Skulle man ønske at købe prinsesse Elisabeths bolig, skal man dermed af med 10 millioner Kroner.

Udsigt til gevinst

Prinsesse Elisabeth, hvis officielle navn er (træk vejret dybt, red.) ’Elisabeth Caroline-Mathilde Alexandrine Helena Olga Thyra Feodora Estrid Margarethe Désirée’, har trods prisnedslagene stadig udsigt til en pæn gevinst.

Da hun købte huset i 1980, betalte hun blot 1.866.000 kroner.

Villaen ligger i Dronninggårds-kvarteret, der gennem tiderne har været ramme om nogle af landets største bolighandler, heriblandt salget af Jill Andersens palæ sidste år, som liebhavermægleren Jan Fog fik solgt for 41,9 millioner kroner.

Prinsesse Elisabeth er datter af arveprins Knud og arveprinsesse Caroline-Mathilde og storesøster til Ingolf og Christian af Rosenborg.

Hun er nummer 12 i arvefølgen til tronen.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden