Tirsdag, 6. august 2013 — af Jan Bergman

Prinsesse Isabella begynder også i folkeskole

Prinsesse Isabella starter kommunal folkeskole efter sommerferien
Prinsesse Isabella er skoleklar
Foto: Niels Henrik Dam
Isabella kan snart begynde i samme skole som sin bror, prins Christian.

Tranegårdsskolen kan meget snart bryste sig af at de har to kongelige børn på elevlisten. Foruden prins Christian, begynder hans søster, prinsesse Isabella, nemlig efter sommerferien i 0. klasse på samme skole.

Det er således i tråd med kronprinsparrets ønske om, at deres børn skal gå i kommunal skole, i modsætning til kronprins Frederik og hans bror prins Joachim, som begge har gået på privatskolen Krebs’ på Østerbro.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Syvårig prins Christian skal nok vise sin lillesøster rundt på skolen, hvor han selv begyndte i 2011. Christian begynder selv i 2. klasse. Og som storebror vil han naturligvis passe godt på sin seksårige søster, der nok har fulgt godt med, når hendes bror er kommet hjem med spændende fortællinger fra skoledagene.

Ifølge hoffet bliver første skoledag tirsdag den 13. august, som uden tvivl bliver en stor dag for prinsesse Isabella, der på denne særlige dag har både mor og far ved sin side.

Da prins Christian i 2011 havde sin første skoledag, fik BILLED-BLADET taget nogle søde billeder af den forventningsfulde prins sammen med kronprinsesse Mary og kronprins Frederik.

Denne gang lover vi, at vi også vil være på pletten, med søde billeder af en nok lige så forventningsfuld prinsesse Isabella.

Glad og oplagt prins Christian med mor og far på si første skoledag.
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden