Prinsesse Isabella fik uforglemmelig oplevelse

Prinsesse Isabella fotografet ved dronningens fødselsdagsfejring på Fredensborg

Prinsesse Isabella fotografet ved dronningens fødselsdagsfejring på Fredensborg

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Det blev en helt speciel oplevelse for hele kronprinsfamilien, da de besøgte et sted, som har en stor betydning for kronprins Frederik. For prinsesse Isabella og hendes tre søskende blev besøget til Kongsøre en uforglemmelig dag.

Prinsesse Isabella var i aktion sammen med sine søskende prins Christian, prinsesse Josephine og prins Vincent, da kronprinsfamilien i den sidste uge af sommerferien lagde til med kongeskibet Dannebrog hos Frømandskorpset i Kongsøre i det nordvestlige Sjælland. I forbindelse med besøget på basen hos elitesoldaterne i Kongsøre fik Isabella og hendes søskende flere udfordringer. De var blandt andet en tur ude i terrænet på forhindringsbanen, hvor Isabella imponerede. Også hendes søskende gjorde en god figur.

 

Stor oplevelse i terrænet

Kronprins Frederik var i sin tid under krævende uddannelse hos Frømandskorpset, og i 1995 blev han ægte frø med soldaternavnet Pingo. "Det var en stor oplevelse at komme ud i terrænet med familien, finde genstande ved hjælp af kort, prøve kræfter på forhindringsbanen og til sidst fri leg i vandet. En dag vi alle sent vil glemme", lød det fra Frederik på de sociale medier efter Frømandsdagen med familien.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Isabella elsker tennis og ridning

Prinsesse Isabella viste i det hele taget godt form i Kongsøre sammen med familien. Prinsessen er da også vant til fysisk udfoldelse, Isabella er en god løber, hvilket hun viste til Royal Run samt da hun deltog i Skole OL for Tranegårdskolen. Hun går også til tennis i HIK nord for København, og så rider hun flittigt på hesten Lancet.

 

BILLED-BLADET bringer billederne

I BILLED-BLADET i denne uge kan du læse alt om og se herlige billeder fra kronprinsfamiliens dejlige dage i den sidste ferieuge. Vi byder også på en detaljeret oversigt over Mary og Frederiks spændende udfordringer i løbet af sensommeren og efteråret.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden