Lørdag, 21. maj 2011 - af af Ulrik Ulriksen

Prinsesse Isabella i dansehumør

Hvis Frederik og Mary ikke havde fået børn, ville et adopteret barn ikke indgå i tronfølgen.
Hvis Frederik og Mary ikke havde fået børn, ville et adopteret barn ikke indgå i tronfølgen.
Foto: Lars Laursen
Prinsesse Isabella dansede for sine forældre og prins Christian, da der var opvisning på hendes danseskole.

Der var fart over feltet, da kronprinsparret og deres to ældste børn ankom til afdansningsbal på Isabellas danseskole nær Amalienborg Slot. Allerede inden opvisningen med prinsesse Isabella og de jævnaldrende elever gik i gang, var både hun og storebror, prins Christian, i dansehumør.

Da familien steg ud af bilen, sørgede Isabella for at få sit rosa tylsskørt til at bevæge sig fint ved at vugge fra side til side, og i mellemtiden lavede Christian en masse spring og spjæt, der lignede en god gang streetdance.

Efter det skønne morgenoptrin foran danseskolen gik Mary og Frederik med børnene indenfor. Den næste times tid var der så afdansningsbal for flere af danseskolens hold med yngre elever. Det absolut mest rørende indslag var, da prinsesse Isabella og hendes hold dansede så fint til sangen "Tangokat" og til en sød Mek Pek-børnesang om tre små fisk.

I modsætning til et par af de andre elever, var Isabella slet ikke genert og optrådte overbevisende med de helt rigtige bevægelser og den rigtige mimik. Flere blandt publikum var enige om, at danseprinsessen imponerede. - Det var som om, hun var i sin helt egen verden, og hun virkede meget scenevant, sagde en af tilskuerne efter showet.

- Det gik fint i dag. Isabella var meget, meget dygtig, sagde Mary, da hun spadserede mod kronprinsparrets bil.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden