Prinsesse Isabella og prins Christian kommer i topform på ny skole

Foto: Jesper Sunesen
Der er masser af muligheder for at dyrke sport i skoletiden eller i fritiden i Verbier i Schweiz, hvor kronprinsparrets fire børn mandag tager hul på tolv ugers vinterskole.

Det bliver virkelig en spændende oplevelse for hele kronprinsfamilien, når prins Christian, prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent mandag morgen tager hul på deres 12-ugers skoleophold i ski-byen Verbier i Schweiz.

Skolegang i smukke omgivelser

Lemania-Verbier International School er et unikt sted, hvor eleverne får en førsteklasses uddannelse I de skønneste rammer.

Man ønsker på skolen at uddanne eleverne til at være selvstændigt tænkende individer, som kan være kritiske og kreative, og som altid gør deres bedste.

Med kombinationen af fokus på klassisk faglige dyder samt masser af sport på skemaet ønsker man fra skolens side på at hjælpe eleverne til at udnytte deres personlige potentiale så godt som muligt.

Små klasser

-Vi har små klasser med kun 15 studerende i hver, og så tilbyder vi en masse unikke fritidsaktiviteter, siger skolelederen Thibaut Descoeudres til det schweiziske medie 20 Minuten.

På med skiene

Prins Christian, 14, prinsesse Isabella, 12, prinsesse Josephine, 8, og prins Vincent, 8, kan glæde sig til aktiviteter som skiløb.

Der er dog også mange andre tilbud på skolen – blandt andet madlavningskurser, dans, syning og drama-undervisning.

Perfekt for Christian og Isabella

Det er nok især de to store børn prins Christian og prinsesse Isabella, som kan få meget ud af alle de mange tilbud om sportsaktiviteter.

Der er for eksempel udover ski-træning også fodbold og tennis på programmet, hvis man vil det efter skole.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Det bliver dog nok mest de alpine skifærdigheder, som Isabella og Christian og deres to yngre søskende vil få finpudset i løbet af vinterskole-opholdet på Lemania-Verbier International School i Verbier i Schweiz.

Og mon ikke Isabella og Christian i løbet af ugerne vil nå at komme i absolut topform på alle mulige måder.

Foto: Hanne Juul

Mary er begejstret

Kronprinsesse Mary var begejstret, da hun første gang fortalte om sine børns kommende ophold i Schweiz. ­-Vi ser det som en gave til vores børn, hvor de kan være sammen om det, og en gave, de kan have med sig resten af livet, sagde hun til TV 2 under det nyligt overståede erhvervsfremstød i Frankrig.

Det bliver også en gave for Mary at være sammen med sine fire børn under det meste af deres ophold i Verbier i Schweiz. Kronprinsessen vil de tre måneder med børnenes skolegang i Verbier skrue ned for sine officielle opgaver i Danmark.

Også Frederik vil være i Schweiz hos børnene. Dog ikke så meget som Mary. Han skruer ikke ned for det royale arbejdstempo i Danmark.

Prins Christian og familien 
Foto: Hanne Juul

Prins Christian og familien 

Styrker det gode sammenhold

Mary og Frederik sørger med de tre måneder i Schweiz næste år for, at deres børn får udvidet deres horisont. Udlandsopholdet vil give børn noget med på vejen og måske give dem blod på tanden på flere vigtige områder.

Kulturelt og fagligt bliver alle børn med stor sandsynlighed styrket, og så vil det helt sikkert også styrke det i forvejen gode sammenhold i søskendeflokken.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden